PMIC - Напон регулатори - Линеарна

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
B-1643L2 Broadcom Limited IC REG LINEAR 10G PIN ROSA 951
B-1641L2 Broadcom Limited IC REG LINEAR 10G PIN ROSA 2945
B-1641L1 Broadcom Limited IC REG LINEAR 10G PIN ROSA 713
B-1640L2 Broadcom Limited IC REG LINEAR 10G PIN ROSA 746
B-1640L1 Broadcom Limited IC REG LINEAR 10G PIN ROSA 3029