PMIC - Менаџмент на енергија - Специјализирана

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
HCPL-800J-500 Broadcom Limited IC PLC POWERLINE DAA 16-SMD 2736
HCPL-800J-500E Broadcom Limited OPTOCOUPLER DAA PLC ISO 16SOIC 929