PMIC - Регулатива / менаџмент Тековната

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
HCPL-8100 Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8DIP 2738
HCPL-0810-500 Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8SOIC 2617
HCPL-8100-000E Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8DIP 744
HCPL-0810 Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8SOIC 1870
HCPL-0810-500E Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8SOIC 1535
HCPL-0810-000E Broadcom Limited OPTOCOUPLER LINE DRIVER 8SOIC 766