Интерфејс - сензори и детектори Интерфејси

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
APDS-9702-020 Broadcom Limited IC PROXIMITY SENS SGNL COND 8QFN 54934
2,500: $0.45563
5,000: $0.43875
APDS-9700-020 Broadcom Limited IC PROXIMITY SENSOR OPT 8QFN 48638
2,500: $0.45563
5,000: $0.43875