Програматори емулатор, и дебагерите

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
HEDS-8988 Broadcom Limited AEAT-8800-Q24 MAG PROG KIT 69934
1: -
HEDS-8937 Broadcom Limited PROGRAMMER KIT FOR AEAT-6600-T16 100
5: $317.47500