Конектори за оптички влакна - Додатоци

Број на дел од производителот Производител Опис Количина на располагање Единечната цена Со цел
HFBR-4525Z Broadcom Limited CRIMP RING FOR HFBR 11000PCS 679
1: $46.06500
10: $42.99400
25: $42.22625
100: $36.82980
HFBR-4526 Broadcom Limited CRIMP RING FOR HFBR 1500PCS 2810